Ce e ,,Abecedarul succesului"?
3 participan?i
Pagina 1 din 1
Ce e ,,Abecedarul succesului"?
Eu nu prea inteleg cum e cu ,,Abecedarul succesului" pe care il primesc tiparit,de fiecare data cand primesc comana.Scrie ceva despre nivelul 1-40 puncte la care primesti un cadou,nivelul 2 -60 puncte,alt cadou si nivelul 3-100 puncte si alt cadou.La care puncte se refera,la cele adunate de catre consultant in prima lui luna de activitate,sau cum? Daca e asa,eu una n-am primit nici un cadou,desi cred ca am intrunit cel putin 40 puncte pe februarie,prima mea luna de activitate.
miliade- Consultant activ
- Numarul mesajelor : 50
Varsta : 60
Localizare : Medgidia
Data de inscriere : 12/02/2008
Re: Ce e ,,Abecedarul succesului"?
buna intrebare, o asteptam pe diana sa raspunda
imi cer scuze dar cred ca intelegi dc am mutat topicul aici
imi cer scuze dar cred ca intelegi dc am mutat topicul aici
Re: Ce e ,,Abecedarul succesului"?
Campania "Abecedarul succesului" se desfasoara incepand cu 1 martie si se adreseaza celor inscrisi incepand cu 1 martie. Daca te-ai inscris in martie, ai facut 40 puncte (adica ai achitat tot in martie factura care sa iti aduca cel putin 40 de puncte), primesti un produs din gama cosmeticelor cu oxigen. Daca in aprilie faci 60 de puncte, ti se da un produs din gama cosmetica decorativa-GOLD. Si daca si in mai faci 100 de puncte (puncte care pot fi si ale retelei tale, nu numai personale), primesti un produs din gama Pierre Bourdon.
Conditia principala este sa fii inscris in martie. Puctele se pun pe luna in care se plateste, nu cand se face comanda.
Emilia, tu nu te-ai inscris in martie, ci mai demult.
Conditia principala este sa fii inscris in martie. Puctele se pun pe luna in care se plateste, nu cand se face comanda.
Emilia, tu nu te-ai inscris in martie, ci mai demult.
Diana Petrov- Moderator
- Numarul mesajelor : 94
Varsta : 47
Data de inscriere : 02/02/2008
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum